Rólunk

Üdvözöljük a Figura Dekor világában, ahol a kirakati babák életre kelnek. Cégünk 2005-ben alakult, de a tulajdonosok, munkatársak közel harminc éves tapasztalattal bírnak a kirakati babák értékesítése, bérbeadása, javítása terén.

Büszkék vagyunk, hogy az ismert európai brandek képviseletével, felépített szolgáltatásainkkal a hazai piac meghatározó szereplői vagyunk.

Küldetésünk

Célunk, hogy minden magyar ruhaüzlet számára elérhetővé tegyük az európai színvonalú kirakati babákat.

Kínálatunkban a vevők igényeihez igazodva különböző stílusok, kivitelek és színek közül választhatnak, így biztosítva, hogy minden üzlet megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és az egyediség iránt, hogy partnereink mindig a legjobbat nyújthassák vásárlóiknak.

Nyugat Európa legnevesebb kirakati baba gyártóitól vásárolunk, lehetővé téve ezzel, hogy a magyar kirakatokban is a legutolsó kirakati baba trend jelenjen meg. Nem csak a divat követése miatt, nem csak esztétikai megfontolásból, de egy életképi jelentbe rendezett, jól megkomponált kirakat a forgalmat is megsokszorozza.

Egy jól megválasztott kirakati baba beruházása hosszútávú befektetés tud lenni. A minőségi prezentáció bevonzza a látogatókat az üzletbe.

Német, holland, belga, olasz beszállítóink termékei nemcsak a legmagasabb minőséget, de az ezzel járó viszonylag magasabb árszintet is képviselnek.

Gyártóink bemutató darabjaival, a Figura Dekor-nak biztosított speciális készletekkel folyamatosan akciózva évről évre szélesítjük vevőink körét, és szerzünk újakat.

Vevőink körében nagy népszerűségnek örvend, hogy műhelyünk képes egyedi megjelenést is adni a babáknak.

A színek, sminkek és felületi effektek kínálata szinte végtelen, lehetőséget biztosítva arra, hogy minden kirakati baba egyedi megjelenést kapjon, amely tökéletesen illeszkedik az üzlet arculatához és a vásárlói igényekhez.

Referenciáink

Velük már többször is és folymatosan együtt dolgozunk

És még sokan mások.

Kultúrális együttműködések

Nemcsak a kereskedelmi szektorban, de a kulturális intézményekben is jelen vagyunk.

Kirakati babáink megvásárolhatók és bérbe is vehetők egyaránt. Továbbá egyedi megrendeléseket is tudunk vállalni, amely az adott hely igényeinek legjobban megfelel. Legyen szó korokon átívelő öltözet bemutatásán babáinkon, vagy egy kultúrásil rendezvény megszínesítéséről.

Kirakati babáink számos múzeum kiállítását gazdagítják, többek között:

Referenciáink

És még sokan mások.

Szolgáltatásaink

Értékesítés

Széles termékkínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő kirakati babát. Különböző stílusokban és kivitelben kínálunk babákat, amelyek minden típusú üzlet és kiállítás számára ideálisak.

Bérlés

Rugalmas bérlési lehetőségeinkkel segítünk, hogy időszakos kiállítások és promóciók is tökéletesen megvalósíthatók legyenek anélkül, hogy hosszú távú befektetést igényelnének.

Javítás

Szakszerű javítási szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy kirakati babái mindig kifogástalan állapotban legyenek. Tapasztalt csapatunk gyorsan és precízen végzi a szükséges javításokat, hogy Ön mindig a legjobb minőséget nyújthassa vásárlóinak és látogatóinak.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ismerje meg közelebbről cégünket és szolgáltatásainkat, látogasson el weboldalunkra vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Legyen szó kirakati babák értékesítéséről, bérléséről vagy javításáról, a Figura Dekor mindig az Ön rendelkezésére áll.

Figura Dekor – A kirakati babák mesterei!

Elérhetőségünk

Telefon: +36 (1) 203 4360
Mobil: + 36 (30) 932 3593
E-mail: figura@figuradekor.hu