Kirakati baba

Saját stílus

Miután tisztázódott a stílus, fontos megtudni milyen kivitel felelne meg legjobban az üzletbe. A szabóbaba többfajta huzattal rendelhető, a talpa is lehet fa vagy krómozott fém. Ha a vevő a torzót választja az is lehet karos, karos vagy fejes, és színben is tudunk olyat ajánlani mely harmonizál az üzlet hangulatával. Az sem mindegy hogy ezeket a testeket a kirakatba vagy beltérre, esetleg polcra szánják. A funkciónak megfelelően tudunk ajánlani talpakat hozzájuk. Az egészalakos babáknál is tudunk alkalmazkodni a kívánt megjelenéshez.

Korlátlan lehetőségek megfizethető árakon

Kizárólag márkás kirakati babákat forgalmazunk közvetlen a német, olasz, vagy francia gyártótól rendelve, vagy raktárkészletek felvásárlásából ajánlunk használt babákat, melyeket egyedi igények szerint újítunk fel, az új ár töredékéért! Általános igény a szép kirakat, hisz tényleg ez vonzza be a vevőt az üzletbe, tényleg a kirakatban elhelyezett babáról lehet a legtöbb ruhát eladni, de ehhez sokszor nem szükséges akkora anyagi ráfordítás, mint azt elsőre gondolná!

Egyedi lehetőségek

Leggyakrabban ruhaüzletekbe keresik a kirakati babáinkat, de emellett rendezvényszervező cégeket, múzeumokat is vevőink között tudhatunk. Mivel hat árkategóriában nagyon sok fajta megoldást tudunk ajánlani, mindenekelőtt fontos megtudni mely stílust részesíti a vevő előnyben. Fejetlent, fejjel rendelkezőt, azon belül is a kőhajút vagy parókásat… esetleg szabóbabát keres, vagy torzót, hiszen sokan ezeket a termékeket is kirakati babának nevezik.

Kirakati baba felújítás

A költséghatékonyság kiváló eszköze, hogy – a piacon egyedüliként – a babák felújításával is foglalkozunk. Mivel bemutatótermünkben – ahol raktárunk is található – műhelyt is üzemeltetünk, babáink bármilyen színben rendelhetők, akár a most divatos fényes lakk felülettel is. Bármilyen egyedi ötletet szívesen veszünk, hiszen nagyon fontos hogy egy-egy üzlet vagy egy-egy forgalmazott márka kitűnjön környezetéből. Nagy előnyt jelent ügyfeleink számára, hogy nem csak vadonat új kirakati babákat kínálunk. Meglévő kirakati babáit kiválóan felszerelt műhelyünkben jelentős tapasztalattal felújítjuk, esetleg stílusában, megjelenésében is átalakítjuk, felfrissítjük. Testszínűből fényes fehéret, vagy fényes feketét varázsolunk, vagy épp fordítva… Esetleg levesszük a fejét, majd a baba nyakát lezárjuk, akár logóval ellátott fémlappal is. Minden egyes átalakítás szinte egy új kirakati babát eredményez, megkímélve a vevőt attól, hogy vadonatúj kirakati babákba kelljen beruháznia. 

Kirakati baba javítás 

Fotók bemutató termünkből