[full_page]
[h1]Több mint tíz éve a piacon[/h1]
Tíz éve működő cégünk a budafoki Nagytétényi úton található telephelyén a kirakati babák teljes termékskáláját forgalmazza. A vevő mind kivitelben, mind árkategóriában megtalálja az igényeinek, lehetőségeinek legmegfelelőbb megoldást legyen az szabóbaba, kirakati baba vagy bármi üzletberendezéssel kapcsolatos. Alaptermékeink raktárról kaphatóak, tudatosan törekszünk arra, hogy az olasz német, francia gyártók azon termékeit importáljuk, mely a magyar vevők igényeit maximálisan kielégíti.
[blockquote align=”left”]Büszkék vagyunk arra, hogy elláthatjuk a világviszonylatban dobogós helyen álló német EuroDisplay cég disztribúcióját. Hisszük, hogy a kirakati baba piacon is a minőséget adó neves márkáké, a design-é és nem a távol-keleti tucat termékeké a jövő.[/blockquote]A kirakati babák javításával, rövid távú bérbeadásával is foglalkozunk. Vállaljuk kirakatok saját babáinkkal történő berendezését, akár havi bérleti díjért is.

A poliurethan vagy üvegszálas termékek (szabóbaba, torzó, egész alakos babák) mellett króm ruhatartó sztendereket, vállfákat, és egyéb üzletberendezési kiegészítőket is forgalmazunk.

Rugalmasan állunk a vevők lehetőségeihez. Folyamatos cserelehetőséget biztosítunk számukra, hogy kirakataik, üzletterük külalakját a nyugat-európai trenddel harmonizáló igény, és ne a szükség határozza meg.

[highlight2]Nem csak divatárut forgalmazó cégek fordulnak hozzánk, de rendezvény és kiállításszervezők, filmgyártók, múzeumok is igénylik figuráinkat.[/highlight2]
[/full_page]
[recent_works_images url=”http://e404themes.com/cold/portfolio/”]

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .